210323 Falkenbergs spelare på väg in på planen före träningsmatchen i fotboll mellan Tvååker och Falkenberg den 23 mars 2021 i Tvååker. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN / COP 147 / KA0077
210323 Falkenbergs spelare på väg in på planen före träningsmatchen i fotboll mellan Tvååker och Falkenberg den 23 mars 2021 i Tvååker. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN / COP 147 / KA0077 Bild: KRISTER ANDERSSON

Falkenbergs FF:s genrep mot Mjällby ställs in

På Långfredagen skulle Falkenbergs FF ha mött allsvenska Mjällby i genrepet inför säsongen i Superettan. Men så blir inte fallet.
– Vi har fyra spelare som uppvisat förkylningssymtom, säger FFF:s sportchef Håkan Nilsson.

ANNONS
|

Falkenbergs FF har bara en dryg vecka kvar till premiären av Superettan mot Gais. På Långfredagen skulle de sista detaljerna ha slipats på mot Mjällby.

Men det blir ingen resa till Listerlandet. Matchen ställs in.

– Det är ett antal spelare i vår trupp som har förkylningssymtom, det handlar om minst fyra spelare, säger Håkan Nilsson.

Vilka spelare handlar det om?

– Vi kommer inte att namnge dem. Två av spelarna testade sig redan igår och förhoppningsvis kommer svaren idag. Övriga kommer att testa sig idag och där hoppas vi ju på svar under Långfredagen.

ANNONS

Hoppas på ny match

Om samtliga test skulle visa sig vara negativa så hoppas Håkan Nilsson på att det ändå blir match mot Mjällby, men en annan dag.

– Jag har pratat med Järdler (Christian, tränare Mjällby) nu på morgonen om det. Samtidigt får man ha respekt för att de också söker efter nytt motstånd. Vi kan ju inte ge besked om match förrän tidigast i morgon eftermiddag, säger Nilsson.

I och med sjukdomsfallen pausar FFF också verksamheten och torsdagens träning ställs in.

LÄS MER:HBK-talangen redo för Allsvenskan – med några extra kilo muskler

LÄS MER:HBK-tränaren tillbaka till Borås arena: ”Speciellt”

ANNONS