Magnus Andersson föll i matchen om världsmästartiteln mot thailändaren Petchmorakot Petchyindee på TKO.
Magnus Andersson föll i matchen om världsmästartiteln mot thailändaren Petchmorakot Petchyindee på TKO. Bild: Johan Persson

Efter otäcka jacket – Andersson föll på TKO

Magnus Andersson gick en titelmatch i fjädervikt om bältet i Muay Thai World Championship mot thailändaren Petchmorakot Petchyindee under fredagseftermiddagen, svensk tid, men fick se sig besegrad i den tredje ronden på teknisk knockout.

ANNONS
|

Under fredagseftermiddagen gick Halmstadfajtern Magnus Andersson en stormatch om världsmästartiteln i Bangkok.

Han mötte den regerande mästaren, thailändaren Petchmorakot Petchyindee, som har smått otroliga 161 vinster och två förluster under sin karriär.

Andersson, kallad ”Crazy Viking” med 41 segrar och elva förluster, inledde första ronden på ett bra sätt men fick bland annat en klockren fot i ansiktet av thailändaren.

26-årige Halmstadfajtern stod upp bra i den första rondens tre minuter, men behövde bli ännu lite mer aggressiv i den andra ronden.

I den andra ronden fick Petchmorakot Petchyindee in en del slag och sparkar på Andersson, som kontrade med en bra slagkombination i slutet av ronden.

ANNONS

Även i den tredje ronden fick Magnus Andersson en bra inledning men i mitten av ronden fick han ta emot några rejäla slag och sparkar och det uppstod blodvite efter ett jack under höger öga.

Jacket skulle visa sig bli ödesdigert för ”Crazy Viking”.

Thailändaren Petchmorakot Petchyindee gick in för att träffa Andersson men trots att Andersson försökte skydda ansiktet fick till slut Petchmorakot Petchyindee in en rejäl träff som fick Andersson ur balans.

Halmstadfajtern höll sig stående men fick ta räkning innan domaren tillät thaiboxarna att fortsätta.

Men det blev bara under några sekunder, sedan gick domaren in och bröt matchen.

ANNONS