Buffalos svenske målvakt Robin Lehner byttes in i andra perioden.

Calgary tog efterlängtad seger

|

Calgary fick äntligen vinna och slog Buffalo med hela 5–1 i NHL-ishockeyn. Calgary hade före kvällens omgång förlorat fyra gånger på raken.

Buffalo fick göra ett tröstmål, några sekunder innan matchen blåstes av. Målvakten Chad Johnson byttes ut efter att ha släppt in fyra mål, och ersattes av Robin Lehner som släppte in ytterligare ett mål.

Även Pittsburgh hade flyt och segrade över Philadelphia med 5–2. Conor Sheary blev tvåmålsskytt för Pittsburgh, och Carl Hagelin spelade fram till ett mål av Jevgenij Malkin. Sidney Crosby plockade tre assistpoäng.

För Pittsburgh var det tredje raka segern, och laget går upp på förstaplats i Metropolitan Division.

- Vi har ett bra läge just nu, men är verkligen inte nöjda. Det är mycket hockey kvar att spela, säger Pittsburghs tränare Mike Sullivan, enligt lagets Twitter.

Arizona slog Vancouver med 2–1 på bortaplan. Derek Stepan avgjorde för gästerna med knappt en minut kvar av sista perioden