Arsenals Alexandre Lacazette kvitterar.

Arsenal tog poäng mot Liverpool

Det blev ett sevärt toppmöte mellan Liverpool och Arsenal. Liverpool såg ut att gå mot tre blytunga poäng men Alexandre Lacazette fixade en poäng till Arsenal efter en sen kvittering till 1–1.

|

Det heta toppmötet på Emirates Stadium var både händelserikt och välspelat med målchanser åt båda håll.

Ledningsmålet av den nu i alla fall tillfällige serieledaren Liverpool kom i den 61:e minuten av James Milner.

När det såg ut som att bortalaget skulle hålla undan visade Arsenal att de långt ifrån gett upp hoppet. Alexandre Lacazette satte snyggt 1–1 i den 82:e minuten vilket gladde hemmafansen.

Man passeras däremot i tabellen av lokalrivalen Tottenham som är ny fyra efter seger mot Wolverhampton. Harry Kane fixade 3–0 efter en timmes spel, men två straffar till hemmalaget skapade nerv.

Raul Jimenez satte 2–3 med drygt tio minuter kvar men Tottenham lyckades hålla undan.

Manchester United radade upp massor av missade chanser i sin match borta mot Bournemouth och gick mot en poäng.

Då slog Marcus Rashford till. Nästan två minuter in på tilläggstid höll anfallaren sig kall i en tilltrasslad situation och kunde från nära håll skjuta in segermålet, 2–1.

Det innebär tredje raka segern för Manchester United som verkar ha fått fart på sitt spel efter en trög inledning av säsongen.

Bournemouth tog ledningen efter tio minuter. Klubbens målkung Callum Wilson utnyttjade ett trögt försvar och kunde raka in ett inlägg från kanten. Manchester United kvitterade efter drygt en halvtimme genom Anthony Martial.

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen för Manchester United.