Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Andreas tillbaka i träning med Drott

Drott letar förstärkningar inför slutspurten av elitserien. Högst på önskelistan står veteranen Andreas Nilsson, 35, som tränat med Halmstad-laget i tre veckor.
– Jag hart fått en förfrågan och Drott ligger på hårt för att jag ska börja spela igen, säger "Ante", som under ett flertal säsonger var klubbens försvarsjätte.

På senare tid har han tagit det lugnare med handbollen, men vid årsskiftet blev han övertalad att börja träna med Drott.

– Men mer än så har det inte blivit. Det är roligt att klubben vill att jag ska hjälpa till, men som det känns nu har jag inte riktigt tid att göra comeback.

Nilsson lägger ner många timmar på sitt mäklarjobb i Halmstad och har inte så mycket fritid, men hittills har han i alla fall kunnat träna två gånger i veckan.

Och det har han tänkt att fortsätta med.

– Jo, i mån av tid. Det är roligt att åka till träningen och puckla på killarna.

Men "Ante" har gjort comeback förr och ser det lika illa ut för Drott om ytterligare några omgångar så kanske han snörar på sig skorna i alla fall.

– Det har blivit diverse comebacker för min del genom åren och jag tror att har gjort den sista, men man ska kanske aldrig säga aldrig...