Sergio Agüero, till höger, fördes till sjukhus sedan han kollapsat i halvtid i Argentinas landskamp mot Nigeria. Här klappas han om av Angel Di Maria efter att ha gjort mål i första halvlek.

Agüero kollapsade i landskamp

|

Argentinas anfallsstjärna Sergio Agüero kollapsade i omklädningsrummet i paus av landskampen mot Nigeria.

Mancehster City-anfallaren gjorde mål i första halvlek då Argentina gick upp i 2–0-ledning, men Nigeria vände och vann mötet mellan de två VM-klara nationerna i ryska Krasnodar med 4–2.

Agüero togs till sjukhus där han, enligt ett pressmeddelande från det argentinska fotbollsförbundet, ska genomgå undersökning. Förbundet skriver att "spelaren mår bra".

Förbundskapten Jorge Sampaoli vilade Leo Messi efter 1–0-segern över Ryssland i lördags. Ever Banega och Agüero gjorde Argentinas mål medan Alex Iwobi blev tvåmålsskytt för Nigeria, där också Kelechi Iheanacho och Brian Idowu hittade rätt.