Kat Von D säljer sitt unika hus i LA

LYXHUSET: När kändisarnas tatuerare köpte sitt hus i Los Angeles 2016 byggde hon om, och inredde det till sin egna smak, och minimalistisk blev det inte. Husets mest unika plats är poolområdet – där pool och bubbelpoolen fått en klart udda färg.

ANNONS
|

Katherine Von Drachenberg eller Kat Von D som de flesta känner hennes som, är en amerikansk tatuerare som blev känd genom sin medverkan i realityserien ” Miami Ink”. Serien hade premiär 2005.

Genom åren har flera kändisar fått sina kroppar prydda av hennes konstverk. Som bland annat Lady Gaga, Miley Cyrus, Ewan McGregor och Demi Lovato.

2016 köpte hon ett gammalt hus i Los Angeles för cirka 60 miljoner kronor. Huset som byggdes 1896 av affärsmannen Isaac Newton Van Nuys, flyttades till sin nuvarande plats 1915.

När Kat Von D flyttade in började hon bygga om och renovera hemmet till sin unika stil. Den kan man nog inte kalla ljus och minimalistisk, utan mer gotisk, men även lite gustaviansk. Färgerna är mörka och mustiga, och rött verkar vara en favoritfärg hos Kat Von D.

ANNONS

13 sovrum och tio badrum hos Kat Von D

Fastigheten är på totalt 1 167 kvadratmeter och har 13 sovrum och tio badrum. Två av sovrummen och ett av badrummen ligger i gästlägenheten ovanpå garaget.

På första våningen ligger ett vardagsrum som hänger ihop med ett bibliotek och kontor, och en salong. I närheten ligger en av matsalarna med mörka trämöbler, snidade träpaneler på väggarna och målade fönster.

Salongen är ljus, och går i grönt och mycket guld, med dekorerat tak. Det stora köket har totalrenoverats och har fått samma mörka stil som många av de andra rummen i huset.

Vardagsrum med en scen

På andra våningen ligger majoriteten av sovrummen med tillhörande badrum. Där ligger även en stor walk-in-closet för kläder och skor. Tar man trappan upp till tredje våningen ligger där förutom fler sovrum och badrum, även ett vardagsrum med bar, ett mindre kök och en scen.

I huset finns sju öppna spisar som bland annat ligger i flera sovrum och vardagsrum.

Från baren på bottenvåningen leder en hemlig dörr ut i trädgården och poolområdet. Tomten som är på 2 500 kvadratmeter har bland annat en labyrintformad häck, figurklippta buskar och insynsskyddande träd.

Blodröd pool

Som sagt, poolområdet liknar inte många andra. Här syns det tydligt att rött är Kat Von D:s favoritfärg, solstolarna, utemöblerna och till och med golvuret är rött.

ANNONS

Där ute ligger hemmets mest unika detalj, den blodröda poolen och bubbelpoolen. Den lyser verkligen upp i den ljusgråa stenbeläggningen.

Så finns det en köpare därute som älskar rött och ogillar det minimalistiska, är priset för hela härligheten 141 miljoner kronor.

ANNONS