Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

SVT-profilens hån av Trump har setts av miljoner

SVT-profilen Aron Andersson gjorde en video där han hånade Donald Trumps uttalanden om Sverige. En video som nu blivit viral och har setts av miljontals människor. – Det är helt sanslöst, säger Andersson till Expressen.

Donald Trump har bjudit på mängder med konstiga uttalanden sedan han blev vald som president i USA. Nyligen under ett tal i Florida började han prata om Sverige, detta efter ett inslag på Fox News.
– Ni ser vad som hände i går kväll i Sverige? I Sverige!, sa Trump.

Uttalanden som Donald Trump blivit hånad för över hela världen. En som passat på att håna Trump är SVT-profilen Aron Andersson som blivit en profil i Lilla Sportspegeln och även deltagit i flera paralympics.
Han la under måndagen ut en video på sin Facebook där han gör sig lustig över Trumps uttalanden om Sverige. I videon tar Andersson bland annat upp Melodifestivalen och att vi i Sverige har en Gud – Zlatan.
En video som redan har setts över tio miljoner gånger.
– Det är helt sanslöst. Och en del andra sajter har ju snott den, och de har ju miljontals visningar de också, säger Anderson till Expressen.
– Jag satt och pillade hemma i söndags och tyckte att det var en rolig idé. Det var ingen politisk tanke, jag tycker bara att det var kul att göra. Jag tänkte nog att den skulle få lite spridning. Så jag la ut den, den gick bra, hade tusen delningar på 40 minuter. Och sen sa det bara boom – och så slog det till. Nu har jag 147 000 delningar. Det är helt galet.