Se kronprinsessfamiljens unika julfilm!

Årets julhälsning från kronprinsessan Victoria och hennes familj är här. Men i år får vi inte se när de bakar julgodis eller klär granen i stället visar de att de är en riktig friluftsfamilj.

ANNONS
|

Julen närmar sig med stormsteg. Lika självklart som jultomtens besök på självaste julafton har det blivit att kungafamiljen skickar en julhälsning.

Tidigare år har vi fått se hur prinsessan Estelle bakar pepparkakor, hänger vackra julgranskulor i granen och när familjen bakar tunnbröd. I år kommer julhälsningen från skogen.

Det var under måndagen som kungahuset publicerade filmen och här ger kronprinsessfamiljen en unik inblick i sitt vardagsliv. Och det är inte mycket som avslöjar att det är fyra kungligheter som är på familjedag i skogen. Iklädda riktiga friluftskläder ser de ut som vilken lycklig familj som helst.

Victoria, Daniel, Estelle och lille Oscar ses vandra i skogen. Prins Daniel håller ömt om axlarna på kronprinsessan när de går på skogsvägen.

ANNONS

Estelle, liksom de flesta andra barn verkar hitta skatter i skogen – en kvist – som hon släpar med sig på den mysiga promenaden. Hon balanserar sedan på ett träd som vällt.

Prins Oscar får än så länge nöja sig med att sitta i en bärsele som mamma Victoria har på sig.

Familjen var på besök i Tyresta nationalpark och i en scen hörs bara den porlande bäckens ljud samtidigt som Victoria stilla vandrar mot vattnet.

Och vad är inte en tur till skogen utan en grillstund. Men det verkar som att det kan ha blivit lite bränt.

– Men det spelar ju ingen roll, för du älskar knaprigt, säger Estelle.

– Jag älskar knaprigt, bekräftar kronprinsessan.

Filmen avrundas sedan med att familjen samstämmigt ropar:

– God jul och gott nytt år.

Då bryter gullprins Oscar ut i ett hjärtligt skratt.

– Tyckte du det var kul?undrar pappa Daniel.

ANNONS