Ett par i Sundsvall döms till fängelse i ett år och två månader för olika narkotikabrott. I parets lägenhet beslagtogs 47 gram kokain samt 184 tabletter av ett narkotikaklassat läkemedel. Arkivbild.
Ett par i Sundsvall döms till fängelse i ett år och två månader för olika narkotikabrott. I parets lägenhet beslagtogs 47 gram kokain samt 184 tabletter av ett narkotikaklassat läkemedel. Arkivbild. Bild: Henrik Montgomery/TT

Par i Sundsvall döms till fängelse för knark

ANNONS

Ett par i Sundsvall döms till fängelse i ett år och två månader för olika narkotikabrott. I parets lägenhet beslagtogs 47 gram kokain samt 184 tabletter av ett narkotikaklassat läkemedel, rapporterar SVT Nyheter Västernorrland.

Mannen greps efter en vådlig biljakt norr om Sundsvall. Han körde bland annat på fel sida av vägen, på en cykelbana och över en refug med polisen efter sig. Mannen, som saknade körkort, visade sig ha fyra olika slags narkotika i blodet.

Kvinnan greps i lägenheten. Mängden och sättet narkotikan förpackats på liksom meddelanden i kvinnans telefon tyder enligt polisutredningen på att narkotikan skulle säljas och att hon ägnat sig åt försäljning.

ANNONS

Kvinnan nekade under rättegången medan mannen tog på sig allt. Sundsvalls tingsrätt finner dock att båda är skyldiga till narkotikabrott.

ANNONS