VALDUELLEN: Roland Norrman (M) möter Kjell Henriksson (S)

Hur ska Laholm styras de kommande åren? Hör toppolitikerna i HP:s valduell!

ANNONS
|

Moderaternas toppkandidat, Roland Norrman, och Socialdemokraternas oppositionsråd Kjell Henriksson debatterade på tisdagen på Stortorget i Laholm.

Duellen är en del av valbevakningen 2018, initierad av Hallandspostens ledarskribent Mattias Karlsson.

– Så här i valtider är det svårt att få grepp om valrörelsens viktigaste frågor. På det här sättet kan man få en kort sammanfattning på kommunal och regional nivå, säger Mattias Karlsson och fortsätter:

– Tanken är också att duellerna ska vara lättillgängligt för väljarna och förhoppningen är att det ska bli spännande debatter.

Valduellerna startade i Hyltebruk på måndagen, där Socialdemokraternas Ronny Löfquist och Centerpartiets Anna Roos gav svar på bland annat vilka partier man inte tänker samarbeta med, och vilka som är de viktigaste frågorna för kommunen. På onsdagen fortsätter sedan turnén med ett stopp i Halmstad där regionstyrelsens ordförande Mikaela Waltersson (M) ställs mot regionrådet Lise-Lotte Bensköld Olsson (S).

ANNONS

Duellveckan avslutas på fredagen med en debatt mellan Halmstads kommunstyrelses ordförande Jonas Bergman (M) och oppositionsrådet Krissi Johansson (S). Samtliga debatter livesänds här på hallandsposten.se

Se måndagens debatt från Hylte här:

ANNONS