Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Arkivbild. Presstalespersonen har inga uppgifter om hur gärningspersonen tagit sig in i fastigheterna. Bild: Johan Nilsson/TT
Arkivbild. Presstalespersonen har inga uppgifter om hur gärningspersonen tagit sig in i fastigheterna. Bild: Johan Nilsson/TT

Tre inbrott under natten

Två villor och en lada utsattes för inbrott under natten. Tjuven upptäcktes när hen försökte montera ner ett kameralarm, men lyckades ändå smita från platsen.

Strax efter klockan 02 på natten mot måndag ryckte polisen ut till Trälshult utanför Knäred. Ett inbrottslarm hade gått igång i samband med att den misstänka gärningspersonen försökt montera ner den tillhörande kameran.

– Larmet löstes ut då så man är hyfsat säker på att inbrotten har skett under natten, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

På plats konstaterades det att två villor och en lada utsatts för inbrott, det är oklart exakt vad som stulits. Hur mycket som fastat på larmets kamera är saknar presstalespersonen uppgifter om.

När polisen anlände till platsen var inbrottstjuven försvunnen, ingen är misstänkt eller gripen i nuläget.

– Fastigheterna verkar ligga i anslutning till varandra och man upptäcker inbrotten vid samma tillfälle. Man antar att det rör sig om samma gärningsperson men man kan så klart inte utesluta att det kan röra sig om fler, säger Hans-Jörgen Ostler.

Fler nyheter om Laholm hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här

 

Ladda ner vår nyhetsapp!
1. Sök på ”Hallandsposten” i App Store eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet!