Arkivbild. Presstalespersonen har inga uppgifter om hur gärningspersonen tagit sig in i fastigheterna.
Arkivbild. Presstalespersonen har inga uppgifter om hur gärningspersonen tagit sig in i fastigheterna. Bild: Johan Nilsson/TT

Tre inbrott under natten

Två villor och en lada utsattes för inbrott under natten. Tjuven upptäcktes när hen försökte montera ner ett kameralarm, men lyckades ändå smita från platsen.

ANNONS
LocationTrälshult||

Strax efter klockan 02 på natten mot måndag ryckte polisen ut till Trälshult utanför Knäred. Ett inbrottslarm hade gått igång i samband med att den misstänka gärningspersonen försökt montera ner den tillhörande kameran.

– Larmet löstes ut då så man är hyfsat säker på att inbrotten har skett under natten, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

På plats konstaterades det att två villor och en lada utsatts för inbrott, det är oklart exakt vad som stulits. Hur mycket som fastat på larmets kamera är saknar presstalespersonen uppgifter om.

När polisen anlände till platsen var inbrottstjuven försvunnen, ingen är misstänkt eller gripen i nuläget.

ANNONS

– Fastigheterna verkar ligga i anslutning till varandra och man upptäcker inbrotten vid samma tillfälle. Man antar att det rör sig om samma gärningsperson men man kan så klart inte utesluta att det kan röra sig om fler, säger Hans-Jörgen Ostler.

ANNONS