Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Arkivbild.
Arkivbild.

Tre drograttfyllor och en husrannsakan

Polis stoppade en man i Mellby som misstänkte vara narkotikapåverkad. Polisen bestämde sig sedan för att göra en husrannsakan i både bil och bostad och hittade mer narkotika.

Under torsdagen stoppades en personbil på Signes väg i Skummeslövsstrand och en på väg 24 i höjd med Edenberga. Båda förarna var män i 30-årsåldern och polisen fattade snabbt misstanke om att de var påverkade av narkotika. Båda två togs med för provtagning och misstänks nu för rattfylleri under påverkan av narkotika. En av förarna saknade dessutom körkort vilket också resulterar i en misstanke om grov olovlig körning.

I Mellby stoppades polis på torsdagseftermiddagen en man i 30-årsåldern från Halmstad. Mannen misstänktes vara påverkad av narkotika och polisen hittade dessutom narkotika i bilen. Mannen fick följa med till stationen samtidigt som polisen beslutade sig för att göra en husrannsakan hemma hos mannen. I mannens bostad hittades ytterligare narkotika. Han misstänks nu för rattfylleri under påverkan av narkotika, samt narkotikabrott för innehav och bruk.

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här