Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Tjuvar och vandaler härjade i Laholm

Villainbrott i Knäred och Laholm, samt en omfattande skadegörelse mot ett hem, inträffade i kommunen efter att mörkret hade belägrat södra Halland på fredagskvällen.

När en familj kom hem till sin villa på Dalavägen i Knäred på fredagskvällen upptäckte de att någon brutit sig in i huset. Husägarna kom hem vid elvatiden på kvällen efter att ha lämnat hemmet vid klockan sju på kvällen. Polisen var på platsen och tog upp en anmälan, ägarna kunde uppge att en surfplatta och flera smycken saknades från hemmet. Listan på stöldgodset kan växa när ägarna fått gå igenom huset i lugn och ro. Polisens tekniker utförde en brottsplatsundersökning under lördagen. 

På Doktorsstigen i Laholm hade husägare drabbats av ett liknande scenario. Polisen kontaktades strax efter elva på fredagskvällen och där hade tjuvarna tagit sig in genom att forcera en altandörr. Där hade ingen lista över stulna saker som tjuvarna fått med sig upprättats av polisen i inledningsskedet.

Under natten mot lördagen, vid tvåtiden, upptäcktes en skadegörelse på ett hus i Genevad. En man kom hem till sin bostad på Bruksgatan och det uppdagades att flera rutor till hans hem hade slagits sönder. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelsen. 
Ingen person ska ha gripits av polisen för något av bostadsinbrotten eller skadegörelsen.

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här