Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vi är naturligtvis jätteintresserade av om någon har sett något eller har några uppgifter om vad som har hänt, säger Christer Andersson, lokalpolis i Laholm. Bild: Arkiv
Vi är naturligtvis jätteintresserade av om någon har sett något eller har några uppgifter om vad som har hänt, säger Christer Andersson, lokalpolis i Laholm. Bild: Arkiv

Tjuv slangade 400 liter diesel från traktorer

En lantbrukare i Mörkhult, utanför Mästocka blev i måndags utsatt för en fräck stöld.
Inbrottstjuven slangade cirka 400 liter diesel från lantbrukets traktorer och stal även motorsågar, mutterdragare och andra verktyg.
Polisen vädjar efter tips från allmänheten.

Någon gång under natten mellan den 5-6 juli bröt sig en tjuv in i en lantbrukslokal i Mörkhult, utanför Mästocka. Genom att lyfta av ett fönster från en tillhörande kontorsbyggnad kunde tjuvarna ta sig in i lantbrukslokalerna.

– Där har man slangat cirka 400 liter diesel ur traktorer, en del har även spillts utanför vilket innebär att lokalen måste saneras, säger Christer Andersson, Laholms lokalpolis.

Förutom diesel stal även tjuven två motorsågar, två röjsågar, mutterdragare och batterier.

– Det finns tyvärr inga kända iakttagelser från platsen. Därför är vi naturligtvis jätteintresserade av om någon har sett något eller har några uppgifter om vad som har hänt, fortsätter Christer Andersson.

LÄS MER: Guldsmycken stulna efter lägenhetsinbrott

LÄS MER: Padelrack för hundratusentals kronor stulna

LÄS MER: Inbrott på bageri – tjuv åt bakverk

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här