Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/12

Tivoli och hoppborg när Öringe skolas fritids hade avslutning

Knappt en vecka efter skolavslutningen på Öringe skola var det dags för avslutning igen, men den här gången var det fritids tur att fira in sommaren.

Trots att avslutningsfirandet inte blev som det brukar var det inga ledsna miner när Öringe skolas fritids hade avslutning.

–Vi brukar ha en utflykt varje år som är den stora händelsen. Då vi inte kunde göra det i år så fick vi hitta på annat, förklarar pedagogen Susanne Persson och fortsätter:

– Barnen brukar alltid få önska vad de vill hitta på och oftast är det genomförbart. Ett år önskade de att få gå på bio så då hyrde vi biografen i Laholm.

Årets hemma-utflykt har istället tagit utflyktsplatsen till barnen. Med hoppborg, tivolihjul, VR-headset där man kan åka bergochdalbana och bumperballs var det fullt ös på gräsmattan framför skolan.

Till lunch förbereddes det pizza och glass som senare skulle rundas av med en pajkastning på pedagogerna. Emma Isaksson som går på fritiset hade siktet inställt på vem av pedagogerna hon skulle sikta på.

– Jag kommer kasta på dig, ler hon och pekar på Susanne Persson.

Thea Hallberg och Maja Grave som efter sommaren börjar femteklass är båda överens om hur dagen hittills har varit:

–Jätterolig, utbrister de båda.

Favoritaktiviteterna är att hoppa i hoppborgarna och rulla i bumberballsen. De berättar att de ser framemot pizzalunchen senare, men även till att komma tillbaka efter sommaren.

– Vi börjar femman efter sommaren så då kommer vi få ett eget fritidsrum. Vi kommer att få göra mellis själva så det ska bli roligt, berättar Thea Hallberg och Maja Grave.

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här