Succé för Guldkvällens limousinturné ute hos vinnarna

Plattsättning, trollskog och bubbelbad var några av de koncept som föll Guldkvällen-juryn på läppen. På fredagen blev det klart vilka sex som kan fira att de utsetts till årets vinnare.

ANNONS
LocationVåxtorp, Vallberga, Knäred, Laholm, Mellby, Veinge||

Under veckan som gått har Guldlimousinen åkt runt i kommunen för att överraska vinnarna direkt på deras arbetsplatser med glada besked, diplom och sång.

Prisutdelningarna, där varje pristagare fått sin stund i rampljuset, har direktsänts från fältet och kunnat beskådas på Offensiva Laholms Facebooksida.

LÄS MER:Oskar, 25, först ut att prisas av hyllningsteam i limousin

I går gjorde prisutdelarna den sista bilrundan och besökte då Årets Profil och Årets företag.

Profilen heter Ann-Christin Gustavsson. Hon ordnar varje år en uppskattad trollrunda i skogen i Fågelsång utanför Våxtorp. Dit vallfärdar barnfamiljer.

”En riktig trollmor som gärna delar med sig av sin trolska rikedom”, löd motiveringen.

Lögnäs gård blev Årets företag

Lanthotell Lögnäs gård tog hem den kanske tyngsta kategorin Årets företag. ”En bubblande oas med spa och konferens samt flest hotellrum i kommunen”, står det i motiveringen.

ANNONS

Coronapandemin tvingade Offensiva Laholm att hitta på ett helt nytt koncept i stället för den traditionella Guldkvällen-festen.

LÄS MER:Guldkvällen stöps om till helt digitialt format

Mycket lyckat, tycker ordförande Birgitta Persson.

– Pristagarna har tyckt att det var väldigt roligt att få visa upp sig direkt ute på arbetsplatsen. Några hade nog på känn att vi skulle komma, medan andra blivit väldigt överraskade, säger Birgitta Persson.

Kanske blev det här minst lika bra som en gala?

– Vi har tänkt på det. Tusentals har varit inne och tittat. På en vanlig Guldkväll är vi 200 personer.

Det kan bli en fortsättning nästa år, även om pandemin lagt sig.

– Det ena utesluter kanske inte det andra? Det är förstås alltid roligt med en fest, men det kan eventuellt bli en kombo. Vi vet inte ännu utan får låta det här sjunka in lite, säger Birgitta Persson.

ANNONS