Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Polisen slog till mot en lägenhet efter att en påverkad person kom ut på gatan. Bild: Adam Wrafter/TT, /Lisa Thanner/GP
Polisen slog till mot en lägenhet efter att en påverkad person kom ut på gatan. Bild: Adam Wrafter/TT, /Lisa Thanner/GP

Rutinkontroll ledde till knarktillslag och tre misstänkta

Tre unga personer i en lägenhet i Veinge misstänks för narkotikabrott efter att polisen kom på besök på måndagen. Trion var påtänd och i bostaden odlades cannabis, enligt polisen.

Polisen stoppade vid 15-tiden en man på gatan för kontroll. Mannen verkade enligt patrullen påverkad av droger.

Det ledde till att polisen beslutade att göra husrannsakan i en lägenhet i fastigheten som han precis kommit ut från. I lägenheten hittades en mindre mängd narkotika och en cannabisplanta.

Hasch i fickan

Där befann sig också två besökare, en kvinna och en man, som även de visade tecken på att ha tagit droger. Kvinnan hade dessutom en liten bit hasch på sig i fickan.

Alla tre misstänks nu för olika former av narkotikabrott. Lägenhetsinnehavaren för innehav, framställan och eget bruk av narkotika. Den unga kvinnan för innehav och eget bruk och den manlige besökaren för eget bruk, vilket är ett ringa narkotikabrott.

Ökända adresser

– Vi har vissa adresser där vi vet att det är spring, det vill säga att det används narkotika, säljs narkotika eller någonting sådant, säger Christer Andersson vid Laholmspolisen och fortsätter:

– Om vi inte har något annat att göra tittar vi till de här lite ökända adresserna. Sedan vet jag inte vilken status just den här adressen har, men det förekommer narkotika i Veinge precis som på alla andra ställen.

LÄS MER: Tre drograttfyllor och en husrannsakan

LÄS MER: 59-årig säljare av knark blev av med pengar

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här