Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

Polisen söker vittnen till mordbrand

En anlagd brand i kökshuset på Flammabadets camping kunde släckas utan att någon person skadades. Men nu efterlyser polisen vittnesuppgifter i området för mordbranden.

På torsdagskvällen, vid kvart i nio på kvällen, gicks kvällsronden på Flammabadets camping i Knäred. Då upptäcktes en lukt av brandrök och den ansvarige kunde lokalisera det till byggnaden med ett gemensamt kök. Insatsen med släckning påbörjades av den som upptäckte branden som snabbt också ringde räddningstjänsten.

Skrev anmälan om mordbrand

Polisen kallades till platsen då det inte fanns någon naturlig orsak till branden utan misstänks vara anlagd. En polisanmälan som rubricerats som mordbrand upprättades av patrullen på platsen.

Vill få kontakt med vittnen

– Det hade kunnat gå helt åt helsike enligt räddningstjänsten, men det upptäcktes i tid, menar Christer Andersson, poliskommissarie och fortsätter:

– Det vore intressant för polisen att få in uppgifter om någon sett något kring byggnaden som brann eller liknande. Har man iakttagelser ska man höra av sig till polisen i Laholm, säger Christer Andersson.

LÄS MER: Morgonpigga bråkstakar på Flammabadet

LÄS MER: Nej till toaletthus kan få campingvärd att ge upp

LÄS MER: Flammabadet återigen drabbat av inbrott

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här