Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Arkivbild.
Arkivbild.

Polis stoppade flera bilförare utan körkort

Polisen stoppade två personer under torsdagskvällen som körde bil utan att ha rätt till det. Det blev beslag på både narkotika och bil. En man med körkort men misstänkt påverkad stoppades också.

Vid tio i sju på kvällen på torsdagskvällen i Knäred stannade en polispatrull en bilist för kontroll. En kvinna i 50-årsåldern var förare till bilen och hemmahörande i nordöstra Skåne. Kvinnan kunde inte uppvisa något körkort då det visade sig vara omhändertaget. Patrullen fick napp på en notorisk olovlig körare så de kunde ta fordonet direkt på plats för beslut om förverkande. Kvinnan hade även misstänkt narkotika på sig och misstänks för grov olovlig körning och för innehavet. Om hon fick ta apostlahästarna till Skåne är oklart.

Halv tio på kvällen, i Laholm, gjordes ett fordonsstopp på Järnvägsgatan. Där togs en man i 30-årsåldern misstänkt för drograttfylleri.

En man i 35 årsåldern stoppades sedan i Vallberga, utan körkortsbehörighet och hemmahörande i Älvsborg på Kövlingevägen. Denne misstänks även för drograttfylleri.

LÄS MER: Drograttfull man försökte fly från polis

LÄS MER: Körde påtänd genom park på motorcykel

LÄS MER: Polis stoppade tjuvar med spikmatta efter en biljakt

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här