Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT

Personbil voltade ut på åker - två till sjukhus

En singelolycka med två personer inblandade inträffade på söndagseftermiddagen på länsväg 567 utanför Plingshult. Föraren, en man i 30-års åldern, och ett barn tog sig ur bilen själva men fick föras till sjukhus för kontroll.

ANNONS
|

Larmet om en trafikolycka kom vid halv fyra tiden på söndagen efter en singelolycka i Laholms kommun. På länsväg 567 utanför Plingshult väster om Mästocka körde en personbil med två personer av vägen och voltade.

– Bilen har voltat ut på en åker och båda personerna har tagit sig ur bilen på egen hand. Räddningstjänsten är på plats och polis och ambulans är på väg fram. Vägen är helt avstängd för tillfället eftersom den är ganska smal och det är en del räddningsfordon på plats, sa Niklas Rosenberg, inre befäl på räddningstjänsten Halmstad, vid fyra tiden.

Det visade sig att en man och ett litet barn färdats i bilen men vad som ligger bakom olyckan är oklart.

ANNONS

– Det är en man och en kvinna som har avförts i ambulans. Båda två var vid medvetande vid tillfället och inga synliga skador finns rapporterade. Det finns i nuläget inga misstankar om något brott, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Räddningstjänsten inväntade sedan bärgare och vid tjugo över fem rådde åter full framkomlighet på vägen.

ANNONS