Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Personbil körde in i mitträcket på E6

Det blev störningar i trafiken på E6 i höjd med Mellbystrand på söndagen. En personbil hade kört in i mitträcket och hastigheten fick sänkas förbi olycksplatsen.

Larmet om en trafikolycka kom strax innan klockan 12 på söndagen och inträffade i södergående riktning i höjd med Mellbystrand.

– Det är en bil som har kört in i mitträcket söder om avfart 41. Men vad vi har fått till oss är det inga personskador utan de inblandade hade gått ur bilen och väntade in räddningstjänsten, säger Thomas Andersson, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad.

Vägen hölls öppen för trafik men hastigheten fick kraftigt begränsas.

– Jag har fått info om att det bygger upp en chikan, alltså så att det blir svängar där bilarna får snirkla sig igenom. Så hastigheten kommer att vara kraftigt nedsatt ett tag, säger Thomas Andersson.

Omkring klockan 13 igen kunde vägen åter öppnas på nytt.

– Där är fortfarande begränsningar i trafiken och kommer vara det i ungefär 30 minuter till under tiden vi inväntar bärgare. Vi låter ett fordon stanna kvar som skydd och skickar hem resten av dem. Men där var ingen som kom till skada, säger Thomas Andersson, vid klockan 12.30.

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här