Ny trafikolycka på exakt samma plats

Tre bilar var inblandade i en omkörningsolycka utanför Veinge kyrkby på måndagseftermiddagen. Avkörningen skedde på exakt samma plats som en olycka i april.

ANNONS
LocationVeinge||

Larmet nådde räddningstjänsten några minuter över ett på måndagseftermiddagen. Enligt de första uppgifterna skulle en bil ha voltat på väg 552 mellan Veinge kyrkby och Öringe.

Någon voltning var det inte. Åtminstone inte så att den VW Passat som körde av vägen hamnade på taket. Men fordonet blev ändå totalförstört efter att ha tvingats ut i diket.

Fördes till sjukhus i ambulans

De personer som färdades i bilen ska enligt uppgift ha fått relativt lindriga skador. De fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.

Olyckan skedde precis vid avtagsvägen mot Brostorp. Det var något av deja vu för räddningstjänsten. 5 april i år inträffade en trafikolycka på exakt samma ställe.

ANNONS

LÄS MER:Kvinna skadad efter singelolycka

Räddningsledare John Nilsson menar ändå att händelserna inte har något annat samband än just platsen.

Tre bilar inblandade

– Det är helt olika förfarande. Då var det en ren singelolycka, nu har tre bilar varit inblandade i samband med en omkörning, säger han.

Passaten som blev förstörd kom från Veingehållet när en annan bil började köra om. Samtidigt kom en mötande bil från andra hållet. Passaten tvingades då ut mot vägkanten och ner i diket.

– Alla personer i de övriga bilarna klarade sig utan skador, säger John Nilsson.

ANNONS