Mila Sladic blir chef för den nya verksamheten samhällsutveckling.
Mila Sladic blir chef för den nya verksamheten samhällsutveckling. Bild: Roger Larsson/Arkiv

Mila Sladic blir ny chef för samhällsutveckling

Den 12 april får verksamheten samhällsutveckling, som är en del av Laholms kommuns nya samhällsbyggnadsförvaltning, sin nya chef.

ANNONS
LocationLaholm||

Ett tiotal personer sökte tjänsten som chef för samhällsutveckling och nu är det bestämt att det blir Mila Sladic som tillsätts.

För tillfället arbetar hon som planchef i Halmstads kommun och före det var hon plan- och byggnadschef i sin hemkommun, Höganäs. På frågan om vad som lockade henne till den nya tjänsten är en sak säker:

–Det som lockade var förstås Laholm, som kommun, som har ett jättefint läge med bra kommunikationer och en stor utvecklingspotential, berättar Mila Sladic.

Hon ser positivt på att få vara med från början, i en ny förvaltning, och menar att förändringen är i tiden.

ANNONS

–Detta för att axla alla utvecklingsfrågor som är i högsta grad aktuella då kommunen har haft en positiv befolkningsutveckling de senaste åren, säger hon.

Vilken typ av chef skulle du beskriva dig själv som?

– En chef som jobbar genom utveckling. En som ger utmaningar men som är lyhörd mot dem som utför arbetet.

Den nya förvaltningen kom igång redan vid årsskiftet och nu ska alla nytillkomna tjänster vara tillsatta. Mila Sladic är på plats den 16 april, tills dess hjälper hennes framtida chef och kollegor med det kommande arbetsområdet.

– Jag är väldigt glad över det positiva bemötandet som jag har fått i Laholm redan nu, framför allt från mina blivande kollegor, säger Mila Sladic.

Vad kan de boende i Laholms kommun förvänta sig?

– Det som jag kommer jobba för är bra service, en bra dialog med dem som är en del av våra processer och alla kommunens invånare.

ANNONS