Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

En man har åtalats för att ha slagit tre kvinnor under en festkväll i Veinge. Han nekar dock till anklagelserna. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.  Bild: Johan Nilsson/TT
En man har åtalats för att ha slagit tre kvinnor under en festkväll i Veinge. Han nekar dock till anklagelserna. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Bild: Johan Nilsson/TT

Man åtalas för att ha slagit tre kvinnor

En 48-årig man åtalas för att ha slagit tre kvinnor på en fest i höstas.

I början av november följde mannen med kvinnan han träffade på en fest med hennes vänner i Veinge.

Hon har i förhör beskrivit att han var väldigt påstridig och avspisade henne när hon sa nej till hans förslag om intima närmanden på festen.

För att skingra sina tankar tog hon en promenad med hunden. Sedan minns hon inget mer förrän hon stod vid en polisbil.

En annan festdeltagare har berättat att hon hört den åtalade mannen från trädgården där han stod och skrikit efter sitt sällskap. Med könsord och andra nedsättande uttryck ska han ha skrikit ut sin frustration över att han inte visste var hon var. När hon kom gående mot tomten sprang han ner och slog till henne i ansiktet, berättar kvinnan i förhör.

När kvinnan i huset sprang fram mot dem och frågade vad han gjorde, för att få honom att sluta, gav han sig på även henne. Hon berättar att han då slog henne i ansiktet en gång och skulle göra det en gång till men att hon då lyckades skydda ansiktet med sin hand.

Hennes son och en ytterligare kvinna kom ut och försökte dela på dem. När kvinnan och sonen gick in försökte den tredje kvinnan hjälpa mannen att sätta sig ner, eftersom hon beskrev honom som väldigt berusad. Då måttade han dock istället mot henne och hon är därmed den tredje kvinna han slår till under kvällen enligt åtalet.

Mannen nekar till anklagelserna och har i förhör berättat en helt annan version av vad som hände den där kvällen.

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här