Sveriges Televisions tävlingsprogram Mästarnas mästare och programledaren Micke Leijnegard kommer till Laholm.Foto: Andreas Hillergren.
Sveriges Televisions tävlingsprogram Mästarnas mästare och programledaren Micke Leijnegard kommer till Laholm.Foto: Andreas Hillergren. Bild: Andreas Hillergren

Mästarnas mästare spelas in i Laholm

Laholm plats för vissa tävlingar i SVT:s tävlingsprogram.

ANNONS
LocationLaholm||

Under hösten kommer SVT-programmet Mästarnas mästare att spelas in i Sverige och på Bjärehalvön. Detta på grund av den rådande coronapandemin.

På grund av pandemin vill SVT inte ha någon publik på inspelningarna och håller därför sina inspelningsplatser hemliga för allmänheten. Klart är att flera inspelningar ska ske på Bjärehalvön och enligt Laholms kommun och Anders Wistbacka, projektledare producent för tv-programmet, ska produktionen även spela in vissa tävlingar i Laholms kommun.

– Det är förstås jättekul att en sådan stor produktion kommer till Laholm, men exakt var de ska spela in håller vi för oss själva ett litet tag till, säger Nathalie Sandberg, destinationsutvecklare på Laholms kommun.

ANNONS

Anders Wistbacka skriver att inspelningsplatserna är preliminära fram till dagen före inspelningen. Väder och vind kan ställa till det och därför spikas varje inspelningsplats dagen innan.

I årets upplaga av tävlingsprogrammet Mästarnas mästare deltar bland annat tennisspelaren Johanna Larsson, längdskidåkaren Johan Olsson, fotbollsspelaren Frida Östberg och simmaren Therese Alshammar. Programmet kommer att sändas våren 2021.

LÄS MER:De tävlar i "Mästarnas mästare" 2021

ANNONS