19-åringen hade en hektisk fredag. Han omhäktades för mordförsöket i Knäred, men deltog också vid en rättegång om ett knivbråk i Falkenberg. Flera yngre män drabbade samman på Stortorget i oktober förra året.
19-åringen hade en hektisk fredag. Han omhäktades för mordförsöket i Knäred, men deltog också vid en rättegång om ett knivbråk i Falkenberg. Flera yngre män drabbade samman på Stortorget i oktober förra året.

En man till häktad för mordförsök på bröllop

Två män sitter nu häktade för knivdådet på en bröllopsfest i Knäred. Männen, 19 och 21 år, misstänks ha försökt mörda en 35-årig man.

ANNONS
LocationKnäred|
|

En tredje person är efterlyst av polisen men har ännu inte gripits.

Ingen av de misstänkta gärningspersonerna var kvar på platsen när polisen larmades till tillställningen i Knäred lördagen 15 augusti.

Nekar till brott

Uppgifter till polisen gjorde att en 19-årig man från Falkenberg togs in på förhör veckan efter. Han anhölls och veckan därpå åkte också 21-åringen in. Även han kommer från Falkenberg.

Båda nekar till brott, men har häktats på sannolika skäl, den högre misstankegraden.

Knivskars på bröllopsfest

Polisen har fortfarande locket på utredningen eftersom den tredje misstänkte är på fri fot.

... vi följer upp teknikernas arbete, vi har material på labbet och så småningom syr vi ihop säcken.

En 35-årig man från Skara knivskars allvarligt på bröllopsfesten. I nuläget vill utredarna inte gå in närmare på vad som hände och vad motivet kan ha varit.

ANNONS

– Det kommer vi kanske att kunna besvara i ett senare skede, men det är för tidigt att gå ut med nu eftersom det återstår fler förhör, säger Cecilia Bergsten, chef för Hallandspolisens rotel för grova brott.

Om offrets skador säger hon:

– Allvarliga, men läget nu är helt okej. Han har repats sig bra.

Knivbråk i Falkenberg

Nu vänder polisen ”på alla stenar”, uppger Cecilia Bergsten.

– Som i alla andra utredningar är det många förhör, vi följer upp teknikernas arbete, vi har material på labbet och så småningom syr vi ihop säcken.

19-åringen hade en hektisk fredag. Han omhäktades av Halmstads tingsrätt för mordförsöket och deltog samma dag vid en rättegång i Varbergs tingsrätt.

Där är han både misstänkt och offer vid ett knivbråk på öppen gata i Falkenberg förra hösten. 19-åringen blev knivhuggen i ena benet, men misstänks själv ha startat bråket.

LÄS MER:19-åring nekar till mordförsök på bröllop

LÄS MER:Man anhållen för mordförsök på bröllop

ANNONS