Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hasse Aro är programledare för
Hasse Aro är programledare för "Efterlyst". I kvällens program tar de upp efterlysningen av man som polisen misstänker var inblandad i mordförsöket vid en bröllopsfest i Knäred. Bild: Anders Wiklund/TT

Efterlyst tar upp mordförsök på bröllopsfest

Två unga män sitter häktade och en tredje misstänkt är fortfarande på fri fot efter mordförsöket på en bröllopsfest i Knäred. I kväll efterlyses 19-åringen med namn och bild i TV 3:s program Efterlyst.

Hallandsposten berättade i förra veckan att polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter 19-åringen från Falkenberg. Interpol och Europol har kopplats in på fallet eftersom den svenska polisen misstänker att mannen gömmer sig utomlands.

Går ut med namn och bild

I kvällens program av tv-programmet Efterlyst går TV 3 ut med namn och bild på 19-åringen. Enligt redaktionen är syftet att hjälpa polisen. Efterlyst uppmanar den som vet var mannen är att ringa till programmet, där poliser medverkar för att ta emot tips.

Knivdådet i Knäred ägde rum strax före vigseln under den flera dagar långa bröllopsfesten. TV 3:s Efterlyst har gjort ett inslag om mordförsöket. Bild från programmet.
Knivdådet i Knäred ägde rum strax före vigseln under den flera dagar långa bröllopsfesten. TV 3:s Efterlyst har gjort ett inslag om mordförsöket. Bild från programmet.

19-åringen kan enligt polisen vara farlig, uppger Efterlyst.

Han misstänks för att att tillsammans med två andra unga män från Falkenberg ha knivskurit en 35-årig man från Skara i samband med en bröllopsfest i Knäred 15 augusti. Mannen fick allvarliga skador.

Försök till mord

De två andra, 19 och 21 år, sitter häktade sedan flera veckor. Alla tre är misstänkta på sannolika skäl, den högre graden, för försök till mord. Samtliga har nekat till brott via sina försvarare.

Efterlyst sänds på torsdagen klockan 20 på Viaplay, Viafree och TV 3.

LÄS MER: Misstänkt för mordförsök internationellt efterlyst

LÄS MER: En man till häktad för mordförsök på bröllop

LÄS MER: Man anhållen för mordförsök på bröllop

Fler nyheter om Laholm hittar du här

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här

 

Ladda ner vår nyhetsapp!
1. Sök på ”Hallandsposten” i App Store eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.
Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet!