Snart väntar nya utmaningar för Kristofer Johansson i Örkelljunga kommun.
Snart väntar nya utmaningar för Kristofer Johansson i Örkelljunga kommun. Bild: Jerry Carlsson

Driftschef lämnar Laholms kommun: ”Varit en intressant resa”

Efter två och ett halvt år tackar Laholms kommuns driftschef Kristofer Johansson för sig. Nu går han vidare mot nya utmaningar i Örkelljunga.

ANNONS
|

Cirkeln är sluten för Kristofer Johansson.

Innan han inledde sin tjänst i Laholm i september 2018 arbetade han som park- och gatuchef i Örkelljunga kommun.

– Nu har jag blivit erbjuden en tjänst som chef på samhällsbyggnadsförvaltningen och det är en utmaning som jag verkligen brinner för. Det ska bli spännande och kul. Örkelljunga är en kommun som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, inte minst för att jag bor där, säger han.

”Intressant resa”

Kristofer Johansson betonar att han har trivts bra i Laholm.

– Det har varit en väldigt intressant resa. Jag tror att de flesta andra mindre kommuner har svårt att matcha den utvecklingstakt som finns i Laholm när det gäller byggnationer. Det i sin tur ställer mycket stora krav på oss tjänstemän att göra rätt saker och det tycker jag faktiskt att vi har lyckats med. Det går inte att sticka under stol med att det har funnits utmaningar när det gäller upphandlingsresan men även det är ett område som vi har jobbat stenhårt med och fått bra kläm på.

ANNONS

Han vill även passa på att ge en eloge till sina medarbetare på Laholms kommun.

– Det kanske låter lite fjäskigt men det finns en otrolig kompetens hos mina medarbetare som jag har haft äran att få jobba med under dessa år. Det är tack vare denna kompetens och detta driv som Laholm ligger i framkant trots sin litenhet, säger Kristofer Johansson.

ANNONS