Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/3

De tog hem priserna som årets företagare

På lördagskvällen samlades sju nominerade med fjärilar i magen tillsammans med ett hundratal andra företagare på Skottorps slott. Företagarna Laholm delade under festkvällen ut tre fina priser.

Underhållning, bubbel, mingel och företagare fyllde Skottorps slott när Företagarna i Laholm hade sitt andra Award party under lördagen. Förutom ett antal gesällbrev som delades ut under kvällen stod fokus till de tre stora kategorierna – årets företagare, årets unga företagare samt årets kommunala tjänsteman. 

De nominerade till kategorierna presenterades på en lunch på Strandpensionatet i januari. Dock inte i kategorin årets kommunala tjänsteman, där juryn inte presenterar nominerade utan bara utser en vinnare. 

Årets kommunala tjänsteman blev i år vd för Laholmshem och Kommunfastigheter – Stefan Lundström. 
– Det är klart att vi hade lite diskussioner om att han är vd. Men det är ändå så att det är två bolag som är helägda av kommunen så han platsar i kategorin och är definitivt välförtjänt av priset, säger Stefan Andersson, ordförande för Företagarna i Laholm. 

Till årets unga företagare utsågs Jonathan Strömberg. 28-åringen som driver J Strömbergs Mekaniska i Veinge och kundanpassar tillverkningen till stora och små kunder i hela riket. Samtidigt bedriver han lantbruk på gården och är ingång med ett företag till. 

I kategorin årets företagare var det en tuff kamp men Roger Liljekvist fick ta emot publikens jubel under lördagskvällen. Roger driver numera en butikskedja som bär hans efternamn efter han haft butiken i Laholm 30 år.

I dag har Liljekvists, förutom en aktiv webbhandel, butiker i Laholm, Halmstad, Ängelholm och Malmö. 

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här