En av det kommunala bostadsbolaget Laholmshems skåpbilar har blivit påkörd på en parkeringsplats. Påköraren stack från platsen. Händelsen har polisanmälts.
En av det kommunala bostadsbolaget Laholmshems skåpbilar har blivit påkörd på en parkeringsplats. Påköraren stack från platsen. Händelsen har polisanmälts. Bild: Henrik Williamsson

Bil körde på Laholmshems skåpbil – föraren smet

En parkeringsolycka i bostadsområdet Altona har blivit en sak för polisen. Föraren som körde på Laholmshems skåpbil smet från platsen. Ett vittne såg hela händelsen.

ANNONS
LocationLaholm|

I onsdags morse parkerade en skåpbil som tillhör kommunens bostadsbolag Laholmshem på Violvägen i Laholm. När föraren kom tillbaka en stund senare hade fordonet fått en buckla i plåten framför höger bakdäck.

– Ett vittne hade sett det hela och uppmärksammade föraren på att hennes bil blivit påkörd, säger Christer Andersson vid Laholmspolisen.

Den påkörande bilen avvek från platsen utan att föraren gav sig till känna eller lämnade sina kontaktuppgifter. Vittnet tog regnumret. Bilen är skriven på en person som bor i närområdet.

Polisen har upprättat en anmälan om smitning från trafikolycka.

LÄS MER:Krock på fyllan ger fängelse – föraren smet från platsen

LÄS MER:Smitare skyllde i från sig – ”parkerade i min ficka”

ANNONS