I parets barnvagn fanns inget barn, däremot en massa stulna varor. Barnvagnen på bilden har inget med händelsen att göra.
I parets barnvagn fanns inget barn, däremot en massa stulna varor. Barnvagnen på bilden har inget med händelsen att göra. Bild: HP/arkiv, Hasse Holmberg/TT

Barnvagn fylldes med stöldgods på Dollarstore

En man och en kvinna greps i söndags på bar gärning på Dollarstore i Laholm. Paret gick runt i butiken och lastade skönhetsartiklar för tusentals kronor i en modifierad barnvagn.

ANNONS
LocationLaholm||

Paret i 30-årsåldern blev påkomna av personalen med att stjäla varor. Polisen larmades till lågpriskedjan Dollarstore på nya Nyby industriområde strax före klockan fyra på söndagseftermiddagen.

– Barnvagnen var modifierad. Det fanns inget barn. Troligen hade de tagit sig in där i syfte att packa i barnvagnen, säger Daniel Bergman på Laholmspolisen.

Kvinnan hölls kvar i butiken, medan mannen lyckades smita ut.

– Hon försöker ta sig därifrån, men personalen stänger dörren innan hon tar sig ut, säger Daniel Bergman.

Polisen fick tag på mannen i närheten. Både mannen och kvinnan greps. De släpptes efter förhör, men är fortsatt misstänkta för stöld.

ANNONS

I parets barnvagn fanns stulna varor för totalt 3 460 kronor.

– Man har tillgripit sockar, sminkborste, diadem, löshår, facemask, sminkspegel, handkräm och schampo. Många grejor av varje sort för att komma upp i det här beloppet, säger Daniel Bergman.

LÄS MER:Aktivitetsdag ska sätta handelsområdet på kartan

LÄS MER:Barn snattade smink för 450 kronor

LÄS MER:Maxi-tjuven dömd för 11 brott

ANNONS