Unnaryds nya padelhall med två banor ”smygöppnar” till helgen

Banorna och gymmet är klar och till helgen öppnar Unnaryds padelhall för allmänheten. Men en ordentlig invigning får vänta till senare.
– Det blir en smygöppning nu, säger Rickard Antonsson, ordförande i Unnaryds Goif.

ANNONS
LocationUnnaryd||

Idrottsföreningen har genomfört de sista bitarna för att i helgen kunna öppna upp för allmänheten. Då är det fritt fram med spel på de två banorna och att använda gymmet.

– Vi har bara fått positiv respons och intresset har varit stort. Det känns som en stor händelse i samhället, att vi visar att när man samarbetar kan man få ihop något sådant här. Så det ska bli oerhört inspirerande att dra i gång, säger Rickard Antonsson.

På grund av coronapandemin blir det ingen storslagen invigning nu, utan den kommer att hållas längre fram. På lördag kommer man i stället att ha en visning där de som vill kan komma och se banorna och gymmet samt få hjälp med att använda appen för att boka tider.

ANNONS

– Vi har med respekt av corona valt att inte gasa på. Vi har visning mellan 13 och 17 på lördag där vi får hålla koll på hur mycket folk vi släpper in. Det blir att släppa in och visa lokalerna och så kan några spela på en bana medan man får titta lite på den andra banan, säger Rickard Antonsson.

Förutom lite möbler som är beställda och ska komma snart är allt klart när allmänheten får tillgång.

– I dag (fredag) hänger vi ett skyddsnät mellan banorna, det var en synpunkt vi fick så att man inte slår över bollen till den andra banan. Vi har fått klartecken att ta anläggningen i bruk och de närmsta veckorna blir alla detaljer färdiga.

LÄS MER:Snart redo för spel på två banor i Unnaryds nya padelhall

LÄS MER:Nu är padelhallsbygget i Unnaryd i gång

LÄS MER:Grönt ljus för padelhallen – arrendeavtalet har klubbats

ANNONS