Artisten Stina Velocette uppträder tillsammans med DJ Miss Jen, Sophia Tako och Julia Erlandsson på Hylte fritidsgård.
Artisten Stina Velocette uppträder tillsammans med DJ Miss Jen, Sophia Tako och Julia Erlandsson på Hylte fritidsgård. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Stina Velocette uppträder på fritidsgården

Hiphop- och reggaeartisten Stina Velocette solodebuterade 2016 och släppte kort därpå en låt inspirerad av metoo-kampanjen. Den 30 oktober kommer hon till Hylte fritidsgård.

ANNONS
|

Det utlovas hiphop, reggae, pondus och kvinnokraft när Stina Velocette kommer till fritidsgården i Hyltebruk. Stina Velocette är en artist, låtskrivare och producent från Göteborg som varit verksam inom Sveriges hiphop- och reggaescen sedan 2001.

Men det var först 2016 som hon släppte sina två första låtar som soloartist. Innan dess har hon haft samarbeten med artister som Syster Sol och Kapten Röd.

”När jag har gjort musik innan – oavsett om det har varit som producent, låtskrivare eller artist – har jag alltid varit en del av en grupp. Nu har jag gjort tvärtom. Istället för att bolla beats och texter i en replokal med en massa folk har jag bara lyssnat på mig själv”, skriver Stina Velocette på sin hemsida.

ANNONS

Hösten 2017 släppte hon singeln ”Ska det va såhär” som fick stor uppmärksamhet under metoo-kampanjen.

Spelningen med Stina Velocette riktar sig till alla ungdomar mellan 13 och 25 år. Föranmälan krävs eftersom antalet platser är begränsat.

ANNONS