Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Skärshults camping och restaurang. Skärshults badplats ägs fortfarande av kommunen. Bild: Isabel Bark
Skärshults camping och restaurang. Skärshults badplats ägs fortfarande av kommunen. Bild: Isabel Bark

Skärshults camping håller stängt även denna sommar

Även i år kommer Skärshults camping att hålla stängt. De nya ägarna har inte hittat någon som vill driva restaurangen. Dessutom tycker man att det är fel att öppna mitt i säsongen.

Det var våren 2019 som Skärshults camping fick nya ägare. Conny Kjellsson som driver Halmstad Partytält, köpte campingen av Hylte kommun tillsammans med sina två söner. Sommaren 2019 valde de nya ägarna att hålla stängt på grund av lång handläggningstid på Lantmäteriet och en avgrävd elkabel.

Innan midsommar 2020 så hade ägarna en liten förhoppning om att kunna öppna i mindre skala även om all renovering då inte var klar. Nu visar det sig att campingen kommer att hålla stängt även denna sommar.

– Det kommer bli nästa år som vi öppnar. Vi letar efter någon som kan driva restaurangen. Det har varit så mycket och det går inte att dra igång mitt i en säsong, säger Conny Kjellsson när Hallandsposten efter flera veckors försök äntligen får tag på honom.

Campingens hemsida är inte uppdaterad och berättar att campingen håller öppet mellan april till september. Även onlinebokning ligger uppe för bokning.

LÄS MER: Skärshults camping fortfarande stängd: "Det kommer att ta lite tid"

Fler nyheter om Hylte hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här