Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Personbil körde in i mitträcke - väg 26 stängdes av

En personbil körde på lördagseftermiddagen in i mitträcket på väg 26 norr om Oskarström i Hylte kommun. Initialt kom uppgifter om en flerbilskrock men enligt polisen rör det sig om en singelolycka. Föraren i personbilen klarade sig utan skador rapporterar räddningstjänsten.

SOS alarmet om en trafikolycka inkom strax efter klockan 15 på lördagen efter att en bil ska ha kört in i mitträcket på väg 26 mellan Oskarström och Torup.

Till en början rapporterades olyckan in som en flerbilskrock men enligt polisen rör det sig om en singelolycka.

– Här är bara en bil som är omnämnd och ambulans ska vara på plats och titta till föraren. Troligtvis rör det sig om lättare personskador och föraren av bilen ringde själv efter bärgare. Ett vajerräcke behöver repareras ser jag här med, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson på polisen region Väst.

Räddningstjänsten bekräftar senare att personen i bilen inte behövde avföras med ambulans och att vägen för närvarande är avstängd i södergående riktning i väntan på bärgare.

– Bilen står vid sidan av vägen och vi får väl hålla vägen avstängd i en halvtimme eller sådär kanske, säger Peter Stened, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad vid 15.30.

Fler nyheter om Hylte hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här