Sålde tyger. Ann-Charlotte Persson visar loppisens urval av textilier för Ewert Thilander.
Sålde tyger. Ann-Charlotte Persson visar loppisens urval av textilier för Ewert Thilander.

Nyinflyttad förening bjöd in till vårloppis

I dag anordnade Hyltes reumatikerförening en vårloppis för första gången i sina nya lokaler på Örnvallen. Förtjänsten går till föreningens många aktiviteter.

ANNONS
|

Ett fjäderprytt påskris välkomnade besökarna in i de nya föreningslokalerna på Örnvallen under lördagsförmiddagen. För första gången på två år höll medlemmarna en vårloppis och behövde dessutom inte hyra lokaler för arrangemanget.

- Det har slagit ut bra. Det var som mest besökare i början av loppisen och det är många som har lämnat in saker, säger Bodil Gunnarsson, vice ordförande i föreningen.

Mest populärt var textilier av olika slag men besökarna kunde även fynda bland husgeråd, porslin och prydnadssaker. Pengarna man får in under loppisen går direkt till föreningens olika aktiviteter.

- Vi har läsecirklar och studiecirklar med gympa, pyssel och hantverk under våren. Helgen före midsommar kommer vi att ha en grillkväll i Femsjö och i slutet av juli åker vi på rekreationsresa med olika behandlingar i den polska staden Kołobrzeg, berättar Bodil Gunnarsson.

ANNONS

Hyltes reumatikerförening har 314 medlemmar och håller möten varje månad. I november får de tillfälle att träffas under högtidliga former då föreningen firar 30-årsjubileum i Nyarps bygdegård.

ANNONS