Kvinnan stal bland annat två stycken skin illusion på Åhléns, som är värderat till 220 kronor var.
Kvinnan stal bland annat två stycken skin illusion på Åhléns, som är värderat till 220 kronor var. Bild: Polisen

Kvinna från Hylte gick på stöldräd i Halmstad

En kvinna från Hylte åtalas för en rad stölder i Halmstad. Kvinnan ska under två olika dagar i augusti och september olovligen ha tagit med sig varor från tre butiker.

ANNONS
LocationHylte||

Det första tillfället skedde på en matbutik i Halmstad i augusti i år. Vittnen i butiken har berättat att kvinnan gick in och tog med sig ett antal energidrycker värda 154 kronor från ett kylskåp. Sedan flyttade hon sig till en folktom gång där hon lade ner drickorna i sin väska innan hon försökte lämna butiken utan att betala.

Det andra tillfället skedde i två butiker samma dag i september. Då gick kvinnan först in på Kicks på Brogatan i Halmstad, där hon fick med sig smink till ett värde av 169 kronor. Efter det ska kvinnan ha rört sig bort till Åhléns på samma gata, där hon stal smink och en plånbok till ett sammanlagt värde av 1 477 kronor innan hon strax därpå blev gripen av polis.

ANNONS

Sammantaget åtalas kvinnan för ett fall av stöld och två fall av ringa stöld, även kallat snatteri. Kvinnan åtalas även för tre olika fall av narkotikabrott. Hon nekar till samtliga brott.

ANNONS