Hur ser du på 2021?

Vi gick ut och frågade några Hyltebor hur de ser på det nya året och vad de ser fram emot att få göra.

ANNONS
|
Andreas Ohlsson från Hyltebruk.
Andreas Ohlsson från Hyltebruk. Bild: Fredrik Almryd

– Det blir nog lugnt till en början, det första halvåret i alla fall. Hoppas att livet ska gå tillbaka till lite mer vanliga rutiner. Vi hoppas att få åka och hälsa på barnens mormor och morfar i Vietnam. Jag har inte träffat dem på fyra år men min fru träffade dem för två år sedan.

Anna Andersson från Torup.
Anna Andersson från Torup. Bild: Fredrik Almryd

– .Det kan ju inte bli värre än 2020 så med lite vaccin så ska det nog ordna sig det här hoppas vi. Vi får återgå till det som blir det nya normala för jag tror inte det blir som innan. Med ett vaccin så hoppas jag man kan träffa de man vill träffa, våra äldre och svärföräldrar, säger Anna Andersson som bor i Torup.

ANNONS
Emil Gustafsson från Kinnared.
Emil Gustafsson från Kinnared. Bild: Fredrik Almryd

– Det lär nog bli likt 2020 skulle jag tro fram till sommaren i alla fall. Jag hoppas bara att Coronan släpper så det blir som vanligt igen. Det är bara så tråkigt att höra om allt dåligt som händer, säger Emil Gustafsson som bor i Kinnared.

Emilie Calais från Stockholm men bor numera i Torup.
Emilie Calais från Stockholm men bor numera i Torup. Bild: Fredrik Almryd

– Jag är extremt taggad inför 2021 för allt kan bara bli bättre. Jag är nystartad sedan ett halvår tillbaka min frisersalong rullar på väldigt bra trotts Coronan. Vi ska satsa på massa event när allt sedan släpper. Jag ser fram emot att få träffa min familj i Stockholm, säger Emilie Calais som numera bor i Torup.

ANNONS