Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Det blir halloweenfest på fredag i regi av Hylte fritidsgård. Bild: HP Arkiv
Det blir halloweenfest på fredag i regi av Hylte fritidsgård. Bild: HP Arkiv

Höstlovslediga kan lyssna på skräckhistorier och skapa i 3D

Tv-spelsturnering, skräckhistorier och halloweenfest är några aktiviteter som planeras för höstlovslediga barn och ungdomar i Hylte kommun.

Under höstlovet erbjuder Hylte fritidsgård, mobila fritidsgården och biblioteket en rad aktiviteter för lediga barn och ungdomar.

Hylte fritidsgård håller en tv-spelsturnering på storduk på tisdagskvällen. En mästare på fotbollsspelet Fifa ska koras. Kvällen därpå läser fritidsledaren Lena Siljebo skräckhistorier på Hyltebruks bibliotek. På torsdag kväll anordnas den årliga pingisturneringen med vandringspokal.

Mobila fritidsgården stannar i Rydöbruk och Landeryd under måndagen, Kinnared på tisdag, Torup på onsdag och Unnaryd på torsdag. Årets halloweenfest riktar sig till alla Hylteungdomar, oavsett ort, från årskurs 7 och uppåt. Festen går av stapeln på fritidsgården i Hyltebruk, med ett begränsat antal platser. Artisten Stina Velocette uppträder för föranmälda besökare, men då gäller åldersgränsen 18–25 år.

På biblioteket i Hyltebruk kan barn och unga delta i skrivarworkshop, skapa i 3D med pärlplattor eller gå en guidad visning i Lisbeth Forsbergs keramikutställning.

Läs mer om vilka tider som gäller på kommunens hemsida.

LÄS OCKSÅ:

Fler nyheter om Hylte hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här