Full 31-åring slog äldre man i ansiktet utanför Ica-butiken

En misshandel inträffade i går kväll på Storgatan i Hyltebruk, i höjd med Ica-butiken. Flera personer ska ha bevittnat hur en alkoholpåverkad 31-åring slog en äldre man upprepade gånger i ansiktet.

ANNONS
LocationStorgatan, Hyltebruk||

Det var strax efter klockan åtta på tisdagskvällen som den 31-årige mannen ska ha gett sig på den andre mannen, som är i 65-årsåldern. Polis och ambulans larmades till platsen.

– Vi har skrivit en anmälan om misshandel. Det är en känd gärningsman som är misstänkt för att ha slagit målsägande med ett flertal slag i ansiktet, både med öppen handflata och knuten näve. Målsägande fick även slag mot kroppen och det uppstod rodnader på mage, bröst och ansikte, säger Anders Persson, stationsbefäl vid polisen i Hylte och Falkenberg.

Den äldre mannen började även blöda i ansiktet vid misshandeln, som inträffade utomhus i höjd med Ica-butiken på Storgatan i Hyltebruk. De båda männen verkar ha någon slags relation till varandra sedan tidigare.

ANNONS

– Det finns vittnen som har sett misshandeln. Min känsla är att de inblandade personerna känner varandra, säger Anders Persson.

Den misstänkte mannen var så pass berusad att han omhändertogs av polisen enligt lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

– Vi har gjort våra utredningsåtgärder på plats. Den misstänkte är inplockad för fylla. Han har varit en uppenbar fara för andra, i och med att han har hamnat i slagsmål.

Polisen har ännu inga uppgifter om vilket eventuellt motiv gärningsmannen hade.

ANNONS