Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
”Turbutik”. Butiksägare Lena Johansson kunde i helgen dela ut två storvinster på 568 000 respektive 837 000 kronor.Bild: Carl Potvin Johansson

Butik sålde två storvinster på två dagar

I helgen blev ett tiotal personer lyckligt lottade i Hylte. I butiken Glada Hörnan lämnades det in två V75-kuponger som gav utdelning på flera hundra tusen kronor både lördag och söndag.

Utanför Glada Hörnan i Hyltebruk står två skyltar med gratulationer till de lyckligt lottade som lämnat in vinstkuponger till helgens V75-spel.

– Vi hade en vinst på lördagen. Det var en ensam vinnare som spelade på ett eget, väldigt litet system där insatsen var 64 kronor. Det blev en ganska bra vinst när 568 000 kronor kom tillbaka, säger butiksägare Lena Johansson.

När det nästa dag kördes ett extra V75 var det dags igen.

– Då smällde vi till igen och hade turen att få in ett andelsspel och fick dela ut vinsten till flera vinnare.

Spelet delades av elva personer som betalade 117 kronor vardera. De elva fick närmare 840 000 kronor att dela på.

– Några stamkunder som nästan alltid är med, men även någon som bara var med just den dagen och hade turen att pricka in rätt dag, säger Lena.

När det gäller just andelsspel var det ett tag sedan någon stor vinst prickades in i butiken, egna vinster sker lite oftare.

– Vi hade det enda andelsspelet med vinst på i Sverige i söndags. Det roligaste med andelsspel är möjligheten att dela ut vinst till många. Särskilt när det är mer än ett par hundralappar.

I Halmstad lämnades det i lördags in en kupong med vinst på 2 500 000 kronor. Det var delat i 42 andelar och gav 60 000 kronor till varje.

Fler nyheter om Hylte hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här