Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Kärlekskonsert. Sebastian Persson, Linus Fallmo, Joakim Thilander, Samuel Wester Bryant, Bram Kuneman och Evelina Kybjär utgör All Random, som spelar på Örnaskolan på lördag.

All Random sprider musikalisk kärlek

På lördag bjuder kulturskolan in till musikkafé i kärlekens tecken på Örnaskolan. Med tanke på att alla hjärtans dag närmar sig, framför bandet All Random sina tolkningar av låtar med kärlekstema.

Bandet All Random är en uppsättning unga musiker som bildats genom Kulturskolan. De har tidigare spelat ett par konserter och på lördag är det dags igen.

– Då bjuder vi in till alla hjärtans dag-konsert. Vi kommer att spela låtar med kärlekstexter, säger sångaren Evelina Kybjär.

– Nej, det betyder inte bara kärleksballader, det blir en mix av lite allt möjligt, det hör man på namnet – All Random, fyller de andra i.

Bandet kommer att stå för musikunderhållningen på lördag eftermiddag på Örnaskolan.

– Kärlek kan även handla om vänskap, det beror lite på hur man tolkar det, säger Bram Kuneman, en av bandets gitarrister vid onsdagseftermiddagens rep med musikläraren Kristoffer Kabell.

De flesta av medlemmarna går sista året på högstadiet, men det finns även några yngre förmågor i bandet som har stora planer.

– Snart ger vi oss ut på världsturné. Vi börjar på Forum sedan får vi se vad det blir, säger de med glimten i ögat.

Fler nyheter om Hylte hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här