Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Pontus Lundahl/TT

Två trafikolyckor på kort tid i Halmstad

Personbil och mopedbil kolliderade på Andersberg vid halv sex tiden, drygt en halvtimme senare körde en moped med två personer på omkull i Gullbrandstorp.

ANNONS

Polisen i Halmstad larmades till en trafikolycka på Andersberg vid halv sex tiden när en personbil och en mopedbil kolliderade. Enligt polisen rapporterades inga personskador i samband med händelsen.

– Vi har inte varit på plats eftersom det inte rapporterades några skador, men om det behövdes någon form av bärgning vet jag inte, säger polisens presstalesperson Tommy Nyman.

Drygt en halvtimme senare inträffade ytterligare en trafikolycka när en moped gick omkull i Gullbrandstorp. Två personer färdades på mopeden och de fick båda föras med i ambulans till sjukhus efter olyckan.

– Båda två är avförda och vi är inte kvar på platsen, men jag har däremot inga ytterligare uppgifter om skadeläget i nuläget, säger Tommy Nyman.

ANNONS

Vad som ligger bakom olyckorna är oklart men polis och räddningstjänst har varnat om att det är halt på vägarna och trafikanterna uppmanas att ta det försiktigt.

ANNONS