Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Trafikolycka i centrala Halmstad. Bild: Michael Ahlberg

Två personbilar i kökrock i centrala Halmstad

På Laholmsvägen i centrala Halmstad inträffade en trafikolycka på torsdagseftermiddagen. Två bilar gick ihop och det bildades långa köer i samband med olyckan.

Det var strax innan klockan fem på torsdagen som SOS alarmet kom om en trafikolycka på Laholmsvägen i centrala Halmstad. I höjd med Nyhem i riktning ut ur centrum inträffade en och polis, ambulans och räddningstjänst larmades.

– Det är en kökrock med två bilar och tre personer inblandade. Ambulanspersonal håller på att titta till personerna men övriga uppgifter om skador vet jag inget om, säger Conny Eriksson, inre befäl på räddningstjänsten Väst.

Kort efter olyckan kunde trafiken släppas på igen men långa köer bildades i samband med olyckan. Räddningstjänstens arbete var avklarat vid kvart över fem.

– Vi är färdiga på plats och har lämnat, några uppgifter om hur det gick för personerna eller om de behövde lastas med ambulans har jag inte, säger Conny Eriksson.

Polisens presstalesperson säger att det hela kunde klaras av utan några skador.

– Patrullen på plats hjälpte till med lite försäkringsfrågor och annat men annars har inget mer rapporterats in, så inga personskador, säger Anna Göransson på polisen region Väst.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här