Tre olyckor i Halmstad på lördagsmorgonen

På lördagsmorgonen inträffade det två singelolyckor på E6 ganska tätt inpå varandra. En stund senare voltade en bil av riksväg 25.

ANNONS
|

Det var vid klockan 05.12 på lördagsmorgonen som det första larmet om en singelolycka på E6 i höjd med Holm inkom till SOS Alarm. Räddningstjänst och ambulans ryckte ut till platsen.

– Det är en singelolycka i norrgående riktning. En förare med två hundar är inblandade i olyckan, säger Peter Karlborg, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad.

Enligt Peter Karlborg ska bilisten ha färdats i södergående riktning, men av någon anledning kört in i mitträcket och hamnat i norrgående riktning. En bärgare beställdes till platsen.

Enligt SOS Alarm har ambulansen lämnat platsen utan att ta med sig någon till sjukhus.

ANNONS

Ytterligare en olycka på E6

Vid klockan 05.42 inkom ytterligare ett larm om en singelolycka på E6 i höjd med Vallås, söder om den förstnämnda olyckan.

– Det är också en singelolycka i norrgående riktning. Bilen har hamnat i diket och två personer har kunnat ta sig ut ur bilen, säger Peter Karlborg.

Olyckorna orsakade totalstopp i trafiken i norrgående riktning förbi Halmstad. Strax innan klockan halv sju på morgonen var det återigen full framkomlighet.

Olycka på riksväg 25

Vid sextiden på morgonen voltade en bil på riksväg 25.

– Det är en bil som har voltat och ligger på taket mitt på vägen. Tre personer var inblandade i olyckan och alla kunde ta sig ut själva, säger Peter Karlborg.

Vägen stängdes initialt av helt, men är nu öppen igen.

ANNONS