Tre män ska ha blivit utsatta för misshandel under natten till lördag.
Under natten till lördag skrev Halmstadpolisen två anmälningar om misshandel med mindre än en timmes mellanrum. Bild: Johan Nilsson/TT

Tre män misshandlade under natten

Under natten till lördag rapporterade polisen i Halmstad in två fall av misshandel med mindre än en timmes mellanrum.

ANNONS
LocationHalmstad||

Strax efter 00.30-tiden stötte en polispatrull på en man som uppgav att han blivit misshandlad och svimmat av.

– Polispatrullen körde runt och i samband med det observerade de den här killen, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

Mannen uppgav då för polisen att han blivit misshandlad på Bankgatan och att han svimmat av, då fördes han till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstänkt gärningsman och en anmälan om misshandel är skriven.

Flera personer sparkade på två män

En knapp timme senare larmades polisen om ett annat fall av misshandel i centrala Halmstad. Ett vittne ringde och berättade att ett flertal personer sparkade på två män som låg ner på marken.

ANNONS

– När ambulansen kom fram var det stökigt på platsen. Där var ett 20-tal personer och ambulanspersonalen gjorde bedömningen att de inte kunde kliva ut och börja jobba på en gång utan de var tvungna att invänta polis, säger Fredrik Svedemyr.

När polis anlände till platsen var gärningsmännen försvunna och de två män som utsatts för misshandel ville inte medverka i polisens utredning.

– De drabbade var inte riktigt samarbetsvilliga, de ville inte medverka och inte följa med i ambulansen. Så polisen lämnade och skrev en anmälan om misshandel.

Även i detta fallet är gärningsmännen okända. Skadeläget är oklart men männen själva ansåg att de inte behövde sjukhusvård.

ANNONS