Att det vistas många personer på stranden i Tylösand hör till vanligheterna. Ovanligt många hade hittat dit även natten till fredagen, med stök och polispådrag som följd.
Att det vistas många personer på stranden i Tylösand hör till vanligheterna. Ovanligt många hade hittat dit även natten till fredagen, med stök och polispådrag som följd. Bild: Ulrika Karlsson

Strandstök i Tylösand fick polis att ingripa

Många personer hade samlats på stranden i Tylösand natten till fredagen. Dålig stämning uppstod och polis tillkallades till platsen. En person fick omhändertas.

ANNONS
|

– Det var väldigt mycket folk på stranden. Bråkigt, stökigt och mycket fylla. Det var dålig stämning och hetsigt helt enkelt. Vissa var nog rädda att det skulle bli bråk, uppger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Händelsen inträffade strax efter klockan 23, natten till fredagen. En person misstänks vara narkotikapåverkad och polisen plockade med personen för provtagning.

Skadegörelse

Senare på natten, vid klockan 02, upprättas en anmälan om skadegörelse sedan en man i 50-årsåldern har gått och slagit på bilar vid Norra vägen. En bil blir bland annat av med sin ena sidobackspegel. Mannen anträffas och identifieras vid Hotell Mårtensson.

ANNONS

ANNONS