Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Stökig midsommarnatt i Halland

Under natten till midsommardagen hade polisen fullt upp i hela Halland. Preliminärt har ett 15-tal personer omhändertagits för olika former av brott.

Enligt polisen i Halland har det varit mycket bråk, stökigt och fylla i regionen mellan midsommaraftonen och natten till midsommardagen.

– Vi har haft mycket att göra, men det har inte varit allvarligare grövre brott som tur väl är. Det är mycket fyllebråk och rörigt sådana här nätter. Det vi kan se är att det mestadels har varit fylleri och misshandel, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

I Falkenberg hade flera personer kastat sten mot idrottshallen vid Tullbroskolan. När polis kom fram var ingen kvar men en ruta var sönderslagen. Polisen skrev en anmälan om skadegörelse och enligt anmälaren hade man precis lagat 10 sönderslagna rutor.

I Varberg har det varit flest polisanmälda händelser denna natt. I Tvååkers greps en kvinna i 65-årsåldern för misshandel, och i övrigt har 15-tal personer i Halland omhändertagits – mestadels för fyllebråk.

– Siffran är preliminär och det skulle kunna vara fler. Det brukar vara så här under midsommarnatten, säger Peter Adlersson.

Så många ärenden kom in till polisen i Halland under midsommarnatten

Falkenberg 7 händelser.

Halmstad 7 händelser.

Laholm 4 händelser.

Varberg 11 händelser.

Fler nyheter om Halmstad hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här