Sexuellt ofredande anmält på Tall Ships Races

Ett sexuellt ofredande, tre omhändertagande för fylleri och en misshandel. Polisen kan sammanfatta en relativt lugn Tall Ships Races-helg.

ANNONS
|

Under lördagskvällen anmälde en kvinna sexuellt ofredande i TSR-området. Kvinnan stod och dansade när flera män ska ha tafsat på henne. En patrull kallades till platsen men några övriga uppgifter vill polisen inte gå in på i nuläget, sade kriminaljouren vid lunchtid på söndagen.

Strax innan midnatt rapporterade en annan patrull att en kvinna blivit slagen, med vad man tror har varit ett paraply, bakifrån. Polisen tog upp en anmälan om misshandel, men även i det här fallet ville man inte berätta om fler detaljer i nuläget.

I övrigt sammanfattar krimjouren helgen som relativt lugn för att vara en sommarkväll med ett så stort evenemang som Tall Ships Races igång. Man resonerar kring att den höga närvaron av poliser på området har hjälpt till att stävja en hel del brott.

ANNONS

I övrigt har en del småhändelser rapporterats, bland annat har en kvinna anmält sin mobiltelefon stulen och en man som stoppades i bil i anslutning till området hade en kniv på sig.

ANNONS